Nasz pomysłek!~
2 posters
Strona 1 z 1
Nasz pomysłek!~
Witajcie wszyscy który tu zawitaliście. Razem z Lo, postanowiłyśmy ściągnąć na owe forum bardziej ambitne pisarki ze słodkiego flirtu, coby nas rozruszać i pobawić się wreszcie w zakładanie jakichś wątków, bo wiecznie gnić z brzuszkami do góry nie będziemy.
Chciałabym was poprosić abyście wszelkie znane wam kreatywne, umiejące pisać osoby zapraszali tutaj, aby było nas jak najwięcej. Jeżeli nam się uda być może w końcu coś się na tym forum podzieje!
Możecie tutaj podawać propozycje kogo zaprosić, jak bardziej nas 'rozreklamować' i wszelkie pomysły które zrodzą się w waszych łebkach.
Dziękuje za uwagę *ameba macha łapką*
Nie wiem gdzie to napisać, więc macham tutaj >3>
Chciałabym was poprosić abyście wszelkie znane wam kreatywne, umiejące pisać osoby zapraszali tutaj, aby było nas jak najwięcej. Jeżeli nam się uda być może w końcu coś się na tym forum podzieje!
Możecie tutaj podawać propozycje kogo zaprosić, jak bardziej nas 'rozreklamować' i wszelkie pomysły które zrodzą się w waszych łebkach.
Dziękuje za uwagę *ameba macha łapką*
Nie wiem gdzie to napisać, więc macham tutaj >3>
Almuś- Liczba postów : 265
Re: Nasz pomysłek!~
._. Proponuję nawiązać współpracę z jakimś znajomym prowadzącym bloga. Stosunek na podstawie wymiany bannerami ~~
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: