Zfanfikowani
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Nasze małe Skyrim.

Go down

Nasze małe Skyrim. Empty Nasze małe Skyrim.

Pisanie  Almuś Sob Lis 10, 2012 8:54 pm

Moi drodzy parafianie, jest to wątek stworzony przeze mnie i Lui, dla mnie i Lui. (ohoho, tak sucho)

Wyobraź sobie, że jesteś zwykłym wieśniakiem. Zajmujesz się codziennymi sprawami, doisz krowy, rąbiesz drewno, uprawiasz ziemniaki i kapustę na małej faremce obok swej chatki. Borykasz się z problemami takimi jak wieczny chłód, czy smoki palące Ci dom. I nagle wyobraź sobie, że twoją wioskę odwiedzają herosi. Tak jak inni oczekujesz wybawienia, ratunku przed wiecznymi przeciwnościami losu. Jednak zamiast bohaterskiej obrony... Kompani wypijają cały zapas miodu w karczmie by potem po pijaku starać się zabić kolejnego nawiedzającego tą mieścinę smoka. Mam małe wrażenie, że lepiej ty poradziłbyś z sobie patelnią przeciwko temu monstrum. W końcu zataczający się łucznik, który przesadnie klei się do wszystkiego co żywe oraz wojownik który nie jest w stanie unieść miecza i trafić w co należy, niewiele są w stanie zdziałać.
Sądzę, że miałeś (nie)szczęście trafić na najznamienitszych wojowników w całym Skyrim. Z dumą prezentuje Ci dwójkę przyjaciół, elfa o skłonnościach do macania wszystkich i wszystkiego oraz wojownika, który nie jest w stanie dobrze wycelować mieczem w przeciwnika. Jeżeli kiedykolwiek ich spotkasz... Proponuje spalić swoje rzeczy, upozorować samobójstwo i uciec na drugi kraniec prowincji.
Ach, módl się żebyś nigdy na nich nie trafił.
Almuś
Almuś

Liczba postów : 265

Powrót do góry Go down

Nasze małe Skyrim. Empty Re: Nasze małe Skyrim.

Pisanie  Almuś Pon Gru 03, 2012 5:42 pm

Na prośbę Lui:

WĄTEK ZAMKNIĘTY*

*Nie usuwam, bo może jeszcze wątek ożyje...
Almuś
Almuś

Liczba postów : 265

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: